E-VÍZA

Elektronická víza

Elektronické vízum bude vydáváno pouze k jednomu vstupu s maximální délkou platnosti do 30 dnů.
Žádost je možné podat na této webové stránce, která je vedena v angličtině.
Do elektronické žádosti je třeba vložit/nahrát fotografii dokladu žadatele. Během podávání vízové žádosti je také potřeba provést platbu vízového poplatku. O žádosti má být rozhodnuto do tří pracovních dnů. Žadateli je po úspěšné registraci žádosti a zaplacení přidělen přístupový kód, který umožní vytištění víza.Vstup do Vietnamu na základě elektronického víza bude umožněn pouze na vybraných mezinárodních hraničních přechodech (mezinárodní letiště Hanoj, Ho Či Minovo Město, Da Nang, Nha Trang, Hai Phong, Can Tho, Phu Quoc, Hue a několik přístavů a pozemních hraničních přechodů).Výhoda: Levná cena již od 25-35 USD dle vybrané agentury.
Nevýhoda: Platnost 30 dnů je pouze na jeden vstup. Vízum se nelepí  do pasu.

Výhoda: Cena již od 25-35 USD dle vybrané agentury.