INFO JAK NA VÍZA

Důležité:

schvalovací dopis  vytiskněte a mějte připraven po příletu na jedno z mezinárodních letišť ve Vietnamu. S sebou 2 pasové fotografie. Určitou hotovost, kterou zaplatíte přímo imigračnímu úředníkovi na letišti.

Upozorňujeme, že tento druh víza nabízejí on-line stovky zprostředkovatelů, jejichž důvěryhodnost a kvalita poskytovaných služeb se značně liší.

Bezvízově lze vstoupit pouze na ostrov Phu Quoc na 30 dnů za turistickým účelem. Turisté musí přicestovat přes mezinárodní hraniční přechod (letecky či trajektem z Kambodži) a stejně tak vycestovat. To znamená, že nelze bezvízově vstoupit na Phu Quoc a pak cestovat dále po Vietnamu.

Na území Vietnamu provádí jakékoli změny víza v době jeho platnosti výhradně Imigrační úřad Ministerstva veřejné bezpečnosti VSR. Pro podrobné informace o vízech je třeba se obrátit na Velvyslanectví VSR v Praze.